Trainingen

Yin & Yang

Dat ik net kwam kijken in de zakelijke sector wilde ik heel veel werken. Heel goed mijn best doen en zat ik voornamelijk in de Yang energie. Heel veel energie geven aan de mensen om mij heen en veel naar buiten gaan. Dat is tot op een zeker moment goed, maar op een zeker moment moet je ook je rust pakken en kunnen genieten van het niks doen. 

Naast de mijn zakelijke eigenschappen heb ik ook een aantal eigenschappen ontwikkeld die mij maar ook anderen helpen om weer tot rust te komen. 

Vaak horen we dat effectief vergaderen een tegenstrijdig iets is. Maar eigenlijk kun je het wel vergelijken met Yin & Yang. Op een zeker moment moet je de balans vinden en de harde feiten aanpakken. Geen getreuzel en geneuzel, maar recht naar de kern gaan om van daaruit actie te ondernemen. 

Voor teams geef ik de volgende trainingen: 

Holacracy Team Training

Holacracy is gericht op het oplossen van tensions (spanningen) binnen teams en effectief samenwerken om groei van je bedrijf mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door de hierarchie weg te halen en je bedrijfscultuur om te zetten naar holarchy. Door middel van 1 team sessie help ik jou en je team naar een heldere structuur en werkwijze door de spanningen naar boven te halen en daar een actie aan te koppelen. Lees meer. 

Yin Team Training

Yoga voor toffe bazen die hun personeel een heldere start van de week willen geven of zen het weekend in willen blazen.

Een cadeau voor jouw personeel. 

Een heldere en productieve mind voor jouw personeel. 

Awaken the energy. Awaken the source. 

Hoe fijn klinkt dat? 

Lees meer