Diensten

> Mijn expertise is opgebouwd vanuit verschillende branches. Ik heb ervaring in HR, Finance, IT en Hospitality.

Mijn motto is: alles is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Waar ik je mee kan ontzorgen:

Administratie
Denk aan je BTW aangifte, facturen sturen, debiteuren beheer, betalingen verrichten. Inkomstenbelasting in samenwerking met een accountant.

Acquisitie
Je doet zelf al heel veel aan new business. Maar jij bent ook het gezicht van je bedrijf waardoor je veel onderweg bent en nieuwe acquisitie er wel eens bij in schiet. Ik help je met LinkedIn Acquisitie, of de manier die jij prettig vind. Zo kan jij rustig gesprekken voeren met je klanten en zorg ik dat de groeimotor blijft draaien.

Calendar management
Is jouw agenda is een chaos? Vergeet je vaak afspraken? Maak je fouten? Dan is het tijd dat iemand die volledig zicht heeft op jouw agenda, jouw tijd gaat managen. Je wordt op deze manier scherp gehouden in je activiteiten en de tijd die je werkelijk hebt.

Customer support
E-mail support, Facebook Support, Instagra Support & LinkedIn Support. Mocht je andere kanalen hebben waar jij support mee verleent aan klanten, maak dit dan bespreekbaar. Nieuwe systemen maak ik mijzelf snel eigen.

Digitaliseren (connectie tussen Business & IT)
Ben jij aan het digitaliseren? Omzetting van papier naar digitaal. Maar ook IT oplossingen faciliteren. Denk aan een slimme tool die jouw medewerkers gaat helpen in het voorzien van informatie. Ik schakel tussen IT en de Business Side. Ook test ik mee, en zal ik continu wijzen op aanpassingen die gemaakt moeten worden.

Event Management
Heb je iets te vieren? Een product launch, een verjaardag of een etentje met klanten? Vanuit mijn ervaring in de hospitality regel ik de gehele setting van je gewenste event. Ik ga met jou in bespreking en vraag je het hemd van het lijf. Wat wil je allemaal geregeld hebben? Ik regel het, ontvang alle gasten en zal jouw host zijn tijdens het event.

Manual writing (handleidingen, vacatures)
Manual writing houdt in dat ik handleidingen schrijf voor jouw organisatie. Hiervoor interview ik verschillende leden binnen jouw organisatie om informatie te onttrekken. Ook met het schrijven van vacatures kan ik je hulp bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Personal support (voor extra drukke ondernemers)
Personal support is voor ondernemers die het liefst overal in gesupport worden. Cadeautjes voor vrienden en familie, doktersafspraken. Het persoonlijke verhaaltje. Als jij er klaar voor bent, mag je alles met mij delen en ga ik het voor je regelen.

Recruitment & strategie (Holacracy)

Recruitment strategieën zijn gebasseerd op de holacracy methode. Dit is een methode die de hierarchy uit je onderneming wegneemt. Jouw medewerkers zullen meer verantwoordelijkheid krijgen over hun eigen rol of  department. De weg naar een zelfsturende organisatie.

Je kunt groei op deze manier nog beter stimuleren. Zaak is wel dat je dan ook de holacracy board meetings gaat toepassen in je organisatie. Hier geef ik ook team trainingen voor.

Verder kan ik je helpen met het schrijven van competency dictionaries, het definiëren van bestaande rollen en het samenstellen van nieuwe rollen en natuurlijk ook het recruitment (hiring) gedeelte.

Social media management
Beheer van Facebook pagina’s, Facebook Groepen, Instagram Feeds.

Travel planning
Reis je veel voor je werk? Ik zorg dat ik de best mogelijke reisopties voor je uit heb gezocht. Verder kijk ik ook naar de fijnste hotels, appartementen en de activiteiten die er zijn op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Web development

Ben je klaar voor de volgende stap in je cariere? Volledige ownership? Als jij overstapt naar een leven als ondernemer dan heb je een website nodig. Of heb je een project die promotie vereist? Ook dan is het verstandig om een website op te zetten.

Jij bent al bezig met het project of het werk waar jij gespecialiseerd in bent en hebt helemaal geen tijd om ook nog een website te bouwen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik werk ook samen met designers. Dus ik kan je ook een all-in-one pakket aanbieden.

Ik maak jouw website, portfolio of webshop in 48 hours voor €259,00

Je website zal gemaakt worden met WordPress. Easily to use for you. Daarna kan ik jouw website onderhouden onder afspraak van het uurtarief of ik kan jou een persoonlijk consult geven van een uur waarin ik je alles uitleg


Wat krijg je voor deze prijs? 

 • 1 consult om je wensen te bespreken
 • 6 pagina’s
 • Ondersteuning met links naar betalingssystemen
 • 1 feedback moment

Kenmerken die mij omschrijven:

 1. Ik kan goed luisteren en dit vertalen naar documentaties
 2. Ik heb een sterke helicopteroverview. Hiermee worden jouw projecten volledig gemanaged.
 3. Ik zorg dat jouw bedrijf vanuit de kern operationeel blijft.

Tarieven

  • €45,00 per uur ex BTW.
  • Kleine klussen zijn mogelijk.
 • Voor grotere en langere klussen kunnen in overleg projectprijzen voor worden afgesproken.
 • Webdevelopment €259,00 (zie boven wat je daarvoor krijgt).

Contact

Vraag naar meer informatie via info@themanagementassistant.com

Of boek een gratis consult om de mogelijkheden te bespreken.