Client portfolio

Sandra Deering: ”Joyce did an excellent job translating my business articles from Dutch to English. She completed the work in a very timely manner. I would hire her again.”

Bestwork, Inc. 

Renske de Bruine: “Joyce is een vrolijke jonge vrouw. Ze stelt zich professioneel op in haar werkzaamheden. Ze is goed inzetbaar voor office management werkzaamheden. In de tijd dat ik met haar heb gewerkt heeft zij mij goed ondersteund”.

Winq.online 

Kim de Jong: ”Move over Big Brother! There’s a new sister in town. Joyce heeft een geweldig helicopter overzicht, en ziet waar processen geraakt worden indien er iets gebeurt. Omdat we bij House of Tax met een team, meerdere systemen, een paar honderd clienten en enorm snelle groei te maken hebben (oh en een founder die op top snelheid nieuwe producten en bijbehorende processen uit de grond gestampt wil hebben) is het van groot belang dat dit overzicht, de flexibiliteit, en de communicatie die daarbij hoort erg sterk is.

Joyce pikt nieuwe processen en systemen ook snel op. Of het nu om de inrichting van nieuwe betaalprocessen gaat, plugins voor de website, of de begeleiding van grotere projecten. Een absolute topper voor iedere ondernemer dus!”

House of Tax

Aussems Software EOOD

Fabian Aussems: ” Ik ben misschien wel goed in het schrijven van programma code, maar niet goed in het schrijven van brieven en mijn administratie.

Joyce heeft me super geholpen met het opzeggen van mijn bedrijf. Hiervoor heeft ze brieven geschreven aan de belastingdienst en tevens samen met mijn boekhouder de laatste administratieve zaken afgehandeld. Wat zo fijn is aan het werken is met Joyce is dat ze je ontzorgd. Ze stelt de juiste vragen, neemt initiatief en ze krijgt de job voor elkaar. ”

Aussems Software EOOD

Afbeeldingsresultaat voor vraagelkaar